Васил Найденов аплодира ззвездите на INTELLIGENT MUSIC PROJECT

31 май 2021, 15:46 ч. 1318 / 10 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Снощи в столичната зала Универсиада приключи българската част от турнето на супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project и Ronnie Romero "The Creation Tour", в което специални гости бяха легендарният барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат - Боби Рондинели, както и настоящият вокалист на Назарет - Карл Сентанс.

След като представиха своето шоу в Пловдив, Варна и Бургас, музикантите изсвириха и в София както песни от новия албум на Intelligent Music Project „The Creation", който излезе в началото на март, така и някои от най-популярните си песни през годините.

Изненада не само за публиката, но и за организаторите бе присъствието на голямата българска звезда Васил Найденов, който изгледа целия концерт на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс като част от публиката в зала Универсиада.

Друг специален гост на шоуто беше и един от най-популярните телевизионни и радио водещи Ники Кънчев.

Традиционно концертът беше открит от Елена Розберг, която покани на сцената създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски, който приветства публиката и разказа за част от своята дейност с Фондация Българска Памет.

След това под светлините на прожекторите се качиха всички музиканти, а публиката беше на крака още от първата песен, наслаждавайки се на хубавата музика, звучаща от сцената.

„За нас е много важно не просто да пеем и свирим песни, а да предаваме чрез тях смислени послания. Живеем в трудни времена и чрез своите текстове с Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски се опитваме да даваме смисъл на хората да продължат напред. Един от начините това да се случи е да си помагаме, да бъдем заедно!", това послание от сцената отправи вокалистът на българската супергрупа и на легендарните Рейнбоу Рони Ромеро, след което слезе сред публиката, за да изпее заедно с нея една от най-красивите балади на Intelligent Music Project - „Listen", посветена на семействата с репродуктивни проблеми – дългогодишна кауза на д-р Милен Врабевски.

След няколко биса, концертът приключи с изпълнението на песента Yesterdays That Mattered, за която на сцената се качиха всички музиканти – Рони Ромеро, Карл Сентанс, Боби Рондинели, Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и Иво Стефанов.

The Creation Tour продължава на 17-ти юни в Солун, а организаторите предвиждат то да се завърне през септември с още концерти в България.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 31.05.2021 21:36:45 отговори + 9 0
Бях на концерта във Варна, не съм им кой знае какъв фен, но си беше едно много приятно събитие, а Рони несъмнено е великолепен вокалист. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 31.05.2021 19:18:37 отговори + 14 0
Бил съм на Коледно Тържество с Васко Кеца. Е този пич на живо е по-рок от много от младите банди, които се водят рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".