Важна предварителна информация за концерта на AC/DC

30 апр 2010, 13:59 ч. 838 / 8 53
пред./следв.
"Balkan Entertainment Compnay" разпространиха следното съобщение:

   Две седмици преди първия концерт на AC/DC в България, подготовката за събитието тече с пълна сила. Организационно то ще бъде обезпечено максимално, за да могат над 50 000 родни фена да преживеят неповторимо така чакания лайв на австралийските легенди.

   Съвсем скоро ще разберете и кой ще подгрява рок величията! За сега ще издадем само, че се очаква преди AC/DC на сцената да се качат една чужда и поне една българска банди!!!

   Дотогава, моля комуникирайте изключително важните организационни параметри по-долу.

   Всички, които ще станат част от рок концерта на годината, трябва да знаят следното:

   Oколо Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна зона за удобство при пропускателния режим. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:
КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16

   Акредитираните медии ще бъдат допускани единствено през вход 24, докъдето могат да стигнат съответно през КПП 1.

   В четирите посоки на подстъп към мястото на събитието ще има разположени големи табла - карти с тази информация.

   Охранителите на концерта ще следят чрез специална система трафика на придвижване на феновете и ще регулират равномерното разпределение на човекопотока. Тоест ако на даден вход има струпване, за сметка на друг вход, то това ще бъде сигнализирано и посетителите ще бъдат пренасочвани към входовете, където могат да преминат по-свободно в дадения момент за тяхно удобство.

   Билетите от всички ценови категории за концерта на AC/DC са безплатни за деца до 10 години. Моля, имайте предвид, че при влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.

   За да бъдат допуснати в рамките на концерта лица до 18 г, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и при влизането в стадиона трябва да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона.

   На всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете тук:
http://www.becbg.com/acdc_2010.htm
www.facebook.com/becbg
http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
www.eventim.bg
   Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. Купувайте своите билети за концерта единствено от оторизираните за това места!!! Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg, а от 12 май до 14 май включително билети ще се продават и на касите на стадиона.

   В допълнение ще има изградени и информационни павилиони, където служители ще съдействат при евентуални проблеми с билети, ориентация и други организационни въпроси.

   Вратите отварят:
- Буферна зона – 14.00 часа
- Стадион – 15.00 часа
   В рамките на буферната зона ще има осигурени тоалетни, както и места за пазаруване на храни и напитки. Тук в цели 4 точки за феновете ще има ледена Каменица в кенове. В рамките на стадиона феновете ще могат да се забавляват максимално и на 5-те огромни бара, които българската рок бира Каменца и Savoy – чиста водка ще изградят. Бирата ще е наливна, а за удобство на рок феновете ще има и държачи за чаши за по 4 бири. Така всеки ще може без проблем да закупи 8 бири и да освежи цялата компания! Зрителите по трибуните също с лекота ще могат да си купят студена наливна Каменица, като за тях пък ще се грижат „специалните служби” на Каменица, които ще минават непрекъснато по трибуните, заредени до горе с любимата рок бира.

   До баровете ще бъдат разположени и щандовете с оргинален мърчандайз на бандата (тениски, шапки, т.н.). MAX Телеком – модерният оператор ще осигури свои пунктове, където специалисти ще асистират на всеки, който желае да настрои телекомуникационното си устройство за ползването на безплатен Wi-Fi интернет.

   И в рамките на стадиона, разбира се, ще се продава още и храна за най-гладните, а за най-предпазливите - и тапи за уши.

   В рамките на стадиона химическите тоалетни ще бъдат разположени в зоната пред Сектор Б. Всички фенове, закупили билети в други зони, ще получават специални гривни при напускане на собствената си зона, за да могат свободно да посещават тоалетните и да се връщат обратно.

   Организаторите предупреждават, че с оглед на сигурността на всички присъстващи по време на концерта, няма да се толерират злоупотребите с алкохол, наркотични вещества или други опиати, както и прекалено агресивното и неуместно поведение, застрашаващо приятното изживяване на всички останали. Освен специализираната охрана, за сигурността ще се грижат и представители на полицията. Не прекалявайте с нищо преди концерта, за да можете пълноценно да се забавлявате по време на историческия лайв!

   Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта.

   Концертът на рок величията у нас е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам с рок силата на Каменица, със съдействието на Столична община и Live Performance и подкрепата на Savoy – чиста водка и Max Telecom – модерният оператор.

   Организаторите Болкън Ентъртейнмънт имат пълното съдействие от страна на Културния отдел към Столична община по отношение на охраната и регулирането на зоната около мястото на събитието, както и пълното съдействие на службите на СДВР, които освен че ще подсигурят спокойното придвижване на феновете, ще ескортират и бандата до Националния стадион!!!

   Едното платно на булевард Евлоги Георгиев (пред централния вход на „Васил Левски”) в участъка от Драган Цанков до Орлов мост ще бъде затворено за движение на автомобили от 8.00 часа сутринта на 14 май. Градски транспорт в това платно ще продължи да се движи до 14.00 часа на 14 май. Възможно е да се наложи и спиране на автомобилното движение и в другото платно на булеварда в същия участък, по посока Граф Игнатиев.

   Ключови линии на градския транспорт, както и метрото ще работят в специален режим и с удължено рaботно време с оглед комфортното придвижване на феновете преди и след концерта.

   Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

   Не оставай без билет за рок концерта на годината [поръчай онлайн]! Ще се лее рок!


Коментари   (53)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fan 10.05.2010 15:23:12 отговори + 0 0
Егаси и схемите, аз не можах да разбера нищо!
От кое КПП трябва да се мине за стигне човек до FAN ZONE-та?! И къде на тази схема са обозначени въпросните КПП-та...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.05.2010 09:14:18 отговори + 0 0
http://www.zrockbg.com/album/149730e3730aba438e5a742c5fbbe60f.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonymous 5.05.2010 12:46:58 отговори + 0 0
А защо няма карта на стадиона, където нагледно да се виждат входовете и КПП-тата? българска му работа... отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unreal 3.05.2010 19:21:05 отговори + 0 0
сега вече загрях за кво става на въпрос отне ми цели два дена хахахахахах представям си останалите нестъпвали в Cф и на тоя стадион как ще схванат разпределението накрая ще стане по български май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unreal 2.05.2010 19:07:08 отговори + 0 0
axl - 2010-05-02 14:25:35
сри за тъпия въпрос, блок 19 от кое КПП се влиза че нещо не моа разбера о.О

СЪЩОТО ПИТАМ ЗА 17 ? ами 20 и 21 и 18 ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Didi 2.05.2010 15:00:48 отговори + 0 0
"Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!!"
Какво означава професионална аудио-визуална техника?Включва ли цифрови фотоапапарати и до колко мегапиксела.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

axl 2.05.2010 14:25:35 отговори + 0 0
сри за тъпия въпрос, блок 19 от кое КПП се влиза че нещо не моа разбера о.О Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2010 12:40:50 отговори + 0 0
Абе,тва с декларациите е толкова смешно...дет се вика и сам можеш да си я напишеш въпросната декларацийка и да им я подадеш формално,ама не,трябва да има филм

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unreal 1.05.2010 21:31:41 отговори + 0 0
17 блок не го виждам нещо ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2010 20:34:40 отговори + 0 0
трябва да имаш adobe reader за да ти ги отваря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bloody 1.05.2010 18:42:46 отговори + 0 0
d.s.v. - добра идея...ама само нз що не ми се отварят тия линкове с декларациите...ако някой знае как точно трябва да изглеждат да каже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 1.05.2010 17:57:09 отговори + 0 0
човече и аз нямам 18.Просто отивам още от сутринта пред стадиона и първия над 18 който се появи го помолвам да попълни декларация и така ,щом ще се давата и там на място не е проблем Просто като идеш първо си вземи декларация,все някой ще каже откъде и помоли даден човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody 1.05.2010 17:30:07 отговори + 0 0
ох дано да сте прави хора, иначе билета ми гори :x Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

malefactor 1.05.2010 17:21:37 отговори + 0 0
Някои ми беше споменал, че специално за събитието ще се организира автобуси да ходят да взимат ентусиасти от други градове(трябва ми Пловдив конкретно) и да ги карат само до стадиона. Има ли такава хава и ако да - кои я организира и как да се свържа с организаторите евентуално? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 1.05.2010 15:26:52 отговори + 0 0
Едва ли ще се спазва..ако тръгнат да проверяват лични карти, декларации и т.н после проверка за непозволени предмети и ще трябва да отделят по няколко минути на човек и така хората ще има да си влизат до сутринта..Бил съм на доста концерти (и големи и малки) и никога не се е спазвало това. Така че споко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bloody 1.05.2010 10:18:38 отговори + 0 0
Айде казвайте спазва ли се, щото на Металика знам, че не се е спазвало, а ако сега се спазва ще имам голяяяям проблем :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 1.05.2010 06:53:49 отговори + 0 0
а аз продължавам да се чудя КПП 7 или КПП 8 да търся за фен зоната отляво ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2010 01:49:13 отговори + 0 0
Въпросът е - СПАЗВА ли се?
Щото за сефте отивам на концерт ТОЧНО на Васил Левски...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2010 00:25:40 отговори + 0 0
за пръв път ли ходите на концерт бе!?
това е било винаги и навсякъде така на големи концерти и така ще бъде
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 23:14:11 отговори + 0 0
Дали същото ограничение за лицата под 18 години ще го има и на Sonisphere? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bloody 30.04.2010 22:45:22 отговори + 0 0
Аве, я кажете, ако нямаш 18 и нямащ декларация, има ли шанс да те пуснат...?Щото знам, че на Металика не са спазвали мн тва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 30.04.2010 22:35:02 отговори + 0 0
"Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!!"
Това добре, само че организаторите обяснете на ш*баните идиоти от охраната, че Canon SX110 НЕ Е професионален апарат въпреки че е черен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Espoir 30.04.2010 21:35:04 отговори + 0 0
Добре на билетите за Металика също пишеше входове,спомням си че на моя пишеше entrance1,а аз влязох отзад където са кортовете,не знам кой вход е това но съм сигурна че не е 1.Много силно се надявам сега пак да не гледат,защото абсолютно всички които познавам са сектор В,а на моя билет пише вход7.Ще е зверски тъпо ако тря да се редя сама .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

e 30.04.2010 19:36:30 отговори + 0 0
добре и аз следвам с тъпите въпроси-с мойте приятели сме в един сектор,но в разл.блокове и входове,гледам сега тука са разделени по три входа на КППТ-а,нали ще мога да влезна при приятелите ми ,все пак ей така да не съм сама....пффф смотана история! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 30.04.2010 19:23:50 отговори + 0 0
Дано си прав, наистина, защото е мноо кофти това с личнтие карти и възраста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.04.2010 18:58:17 отговори + 0 0
Хаха, пич - то на никоя лична карта не пише точно на колко години си. Достатъчно им е да погледнат кога си роден и ще разберат, че имаш 18. Личните карти не са различни за всяка една възраст, хаха.
Така, че споко - нямаш проблем :]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 30.04.2010 18:55:10 отговори + 0 0
Да ти кажа - не е тъп, оня ден ме глобиха за вечерен час, нищо че имам 18 години - документа ми след навърпването им не бил вече валиден .. така ще отново питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 18:52:01 отговори + 0 0
AryanRocker-егати тъпия въпрос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 30.04.2010 18:14:27 отговори + 0 0
Пак питам стари лични карти ще бъдат ли приемани? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недоволен 30.04.2010 18:07:38 отговори + 0 0
Аз също съм много разочарован от BEC и обмислям варианта да ги съдя заради игричките им с билетите front of stage, които правят за втори път след Metallica. Гледам секторът fan zone е останал съвсем минимален на новите карти за разположение на секторите на стадиона. А имам такъв билет, защото "страхотният" им избор на разпространител на билети, е изключително зле, както винаги съм казвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AryanRocker 30.04.2010 17:50:01 отговори + 0 0
Както винаги бъгларските организатори показват че са пълни задници. Не знам дали тука е мястото, но искам да попитам Евентим, къде мога да си върна билета за непроведения концерт на Onkel TOm. Магазина на германос от където го закупих - казаха че не мгоат да м ивърнат парите, звънях до евентим т м иказаха да отида там от където съм го закупи. Цялата ви такава работа е мърлява, на вас организаторите.
Кви са тези глупости?? Не стига че една проста организация по връщане на билети за непроведени събития нямате ми и изискваняи за възраст имате.

ИИИ Друг въпрос много важен, ако някой може да ми отговори - тъй като навърших 18 години преди няколко дена - и създаването на новата задължителна лична карта ще отнеме 1 месец за правенето и, ще им ли проблем с старата си лична карта да вляза?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 17:36:30 отговори + 0 0
нямате грижи:

" На всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. "
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 17:23:27 отговори + 0 0
Никъде не се споменава дали декларацията трябва да е нотариално заверена или става само с подпис??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 17:08:30 отговори + 0 0
До D.S.V

Ми не - то трябва да имаш ДЕКЛАРАЦИЯ, за да те пуснат. Ебаси нещастниците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 30.04.2010 16:58:02 отговори + 0 0
правите като мен друзя и аз съм на 17 .. отивам..ако не ме пуснат обръщам се с няколко крачки назад,хващам първия над 18 който видя и го помолвам съвсем културно за услуга и така Мен проблема ми е,че не знам кой от двата пункта за Сектор B трябва да търся.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.04.2010 16:52:51 отговори + 0 0
И ся кво правим?? на 17 години съм и ще ходим с приятели,които също нямат 18... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 16:48:51 отговори + 0 0
И аз не виждам логиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alix993 30.04.2010 16:46:59 отговори + 0 0
Ами аз съм на 16.Егати неможе ли поне тея под 16 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 16:25:05 отговори + 0 0
И сега какво?
Аз съм на 17 и ДЕСЕТ месеца. Висок съм 1 94 и няма да ме пуснат щото нямам 18 ли, а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 30.04.2010 16:15:41 отговори + 0 0
а аз като съм фен зона отляво и на билета ми пише само Вход сектор B терен как да знам КПП 7 или КПП 8 да търся ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 30.04.2010 16:03:04 отговори + 0 0
За Tokyo Hotel и двеста леа давам! Освен това гледам, че в новото видео на Нора има китарки и рифчета, кожени шлифери и разни хилещи се клоуни. Може би и Нора, и Тома преди AC/DC? Би било тъй хубаво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 15:59:44 отговори + 0 0
А я по-информираните да кажат, дали мога да си вкарам любителския фотоапарат...както в Гърция??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 15:21:28 отговори + 0 0
" Дотогава, моля комуникирайте изключително важните организационни параметри по-долу. "

Какво ще значи да комуникирам параметрите??? И как аджеба ще се прибера от работа, след като и градски транспорт няма да се движи???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 15:05:25 отговори + 0 0
абе тва ми беше реферата по философия - комисията заспа, докато им го прочета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 15:02:15 отговори + 0 0
"пропускателен" се пише без "в" ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


spqr 30.04.2010 15:00:09 отговори + 0 0
До тоя под мен - така е било винаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 14:57:17 отговори + 0 0
За да бъдат допуснати в рамките на концерта лица до 18 г, те трябва да бъдат с родител или придружител

КАКВООООО???!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 30.04.2010 14:54:15 отговори + 0 0
Да, Тома би бил чудесен избор! А за чужда група могат да викнат другите любимци на Вирджинките - Tokyo Hotel. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 14:54:06 отговори + 0 0
Ще има ли билети до деня на събитието? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 30.04.2010 14:53:14 отговори + 0 0
Е, хайде дано да не е тома все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 30.04.2010 14:46:20 отговори + 0 0
Избор има :-) Дано само има желание за нещо малко по-различно. Аз никак няма да се учудя, ако подгрявката от българска страна е Тома, имайки предвид топлите взаимоотношения между Вирджинките и Болкан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 30.04.2010 14:46:18 отговори + 0 0
Уффф.Да минава по-бързо този концер,че отвсякъде само за това се говори.Няма медия,по която да не те облъват постоянно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2010 14:42:57 отговори + 0 0
Вероятно ще сложат Ахат да подгряват от българска страна.Не,че има голям избор. ;д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".