Важни промени в последния момент за варненския "Wild Child Festival 2013"

16 юли 2013, 20:49 ч. 559 / 7 6
пред./следв.
Непредвидени обстоятелства са довели до промяна на мястото, където ще се проведе "Wild Child Festival 2013". Новата локация е мото база "Хептагон Груп" - под Аспарухов мост. Мястото е леснодостъпно, на 10-15 минути пеша от центъра на град Варна (Катедралата). Закупените билети важат без презаверка. На територията на Мото База "Хептагон Груп" също ще има осигурен палатков лагер за закупилите 2- и 3-дневни билети. В други новини, две от обявените групи отпадат, също по непредвидени обстоятелства, водещи до невъзможността на бандите да пристигнат във Варна в деня на тяхната изява. Това са DOCTOR'S GOGO BAND от Враца, които бяха обявени за събота, 20 юли, и румънците CLITGORE, обявени за неделя 21 юли. CLITGORE ще бъдат достойно заместени от една от най-активните български дет метъл групи - DAY OF EXECUTION. Заместинк на "Докторите" от Враца ще бъде обявен в деня на фестивала. Самият график за свирене ще бъде обявен в четвъртък, 18 юли, като вратите на фестивалната зона ще бъдат отворени на обяд в петък 19, юли. За повече информация следете www.wildchildfestival.com.
wild child festival

още за:

Wild Child Festival


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pumpal 17.07.2013 12:32:35 отговори + 0 0
Евала на организаторите че не се отказват. Явно някой ги спъва постоянно. Поне така изглежда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxo 17.07.2013 10:59:04 отговори + 0 0
Сори за дългия линк, това е пътя от катедралата до мястото на събитието:

Edit [katehizis.com] Моля, използвайте услуги за съкратени URL адреси (например bit.ly), когато искате да пуснете дълъг линк
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2013 10:17:07 отговори + 0 0
То пък все едно тука на някой му пука кои точно супер известни групи свирят и кои не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 17.07.2013 09:29:36 отговори + 0 0
Чест им прави, че обявяват отпадналите групи, за разлика от един друг "престижен" столичен фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 17.07.2013 07:24:12 отговори + 0 0
По Гуглето е 2.9 км, значи към 20 мин. пеш, чудесно място е Хептагона, в събота Symbolic свириха там, идеално се получи - открита сцена, звук, всичко на ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Master 16.07.2013 22:42:12 отговори + 0 0
Абе не знам как да 10-15 минути се стига от Катедралата до там. Пеша по моста и отбивката си е екстремно изживяване. Бих препоръчал на групички и с такси, който няма собствен превоз, от Катедралата до там ще е максимум 3 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".