Възобновените DARK ANGEL работят по нов материал

2 ное 2014, 11:53 ч. 207 / 2 1
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанистът Gene Hoglan (TESTAMENT, DEATH, STRAPPING YOUNG LAD, DARK ANGEL, DETHKLOK, FEAR FACTORY) разказа за реюниъна на трашърите DARK ANGEL: "Jim [Jim Durkin] и аз имаме доста нов материал, който е страхотен и супер агресивен, истински звук на DARK ANGEL. Ще имаме много работа, но всички сме много заинтересовани и навити. Ще пишем песни, ще правим записи и ще тръгнем на турне. Аз бях този, който винаги настояваше DARK ANGEL да се съберат отново."

   DARK ANGEL записват два албума - "We Have Arrived" (1984) и "Darkness Descends" (1986) с вокалиста Don Doty. Последният напуска групата и е заменен за кратко с Jim Drabos, а после с Ron Rinehart. С Rinehart зад микрофона са издадени още два студийни албума - "Leave Scars"(1989) и "Time Does Not Heal" (1991), но през 1992 г. бандата се разпада. Десет години по-късно е направен опит за реюниън, но той пропада поради здравословни проблеми на Rinehart. През 2013 г. идеята за ново събиране на групата е възобновена. Възникват някои неуредици, свързани с оригиналния вокалист на групата Don Doty, като накрая се разбира, че той няма да участва и не е желан в сегашната формация.

   В момента DARK ANGEL са в състав: Gene Hoglan - ударни, Eric Meyer - китари, Jim Durkin - китари, Ron Rinehart - вокали, Michael Gonzalez - бас.

 

dark-angel

още за:

Dark Angel


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Запален трашър 2.03.2017 14:11:08 отговори + 2 0
Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".