Вдовицата на Chester Bennington казва, че е имало признаци за самоубийството му

26 юни 2018, 06:21 ч. 2810 / 5 2
пред./следв.

   Talinda Bennington, вдовицата на вокалиста на LINKIN PARK Chester Bennington, говори пред "CNN" в предаване за превенция на самоубийствата и разказва за спомените си от последните дни на музиканта, преди той да отнеме живота си през юли 2017 г. Съпругата му свидетелства, че тя вече има повече познания и, обръщайки се назад, би могла да забележи признаци, че е възможно Chester да стигне до такава крайност. В една или друга степен са можели да се усетят безнадеждност, промяна на поведението и изолация. Някои от тези неща обаче са били част от ежедневието на семейството им и е било трудно да се предвиди фаталната постъпка на певеца.

   По-рано през годините Chester е имал сериозни проблеми със зависимостта към алкохола, като след смъртта му тестовете показаха наличие на алкохол и приспивателни лекарства в кръвта му. Двойката е била на семейна почивка, когато музикантът е решил да прибере в дома си, за да заснеме телевизионна реклама. Тези действия не са подсказвали трагичния край на живота му.

 

Chester Bennington



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стамен 27.06.2018 08:09:13 отговори + 5 1
Страхотен певец.Страхотна група.Израстнах с тяхната музика. @-}-- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hAH 26.06.2018 08:51:33 отговори + 3 21
Да е жив и здрав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".