Вече може да гледате свободно видеоклипа на BON JOVI "Come on up to Our House"

11 ное 2016, 18:12 ч. 479 / 1 4
пред./следв.

   В началото на месеца ви съобщихме за появата на новия видеоклип на BON JOVI "Come on up to Our House". Той бе пуснат ексклузивно чрез платформата на сайта tidal.com и можеше да бъде гледан само там. Сега вече видеото е в "YouTube" и може да бъде видяно свободно от всички. "Come on up to Our House" е последната песен от издадения на 21 октомври нов албум на BON JOVI "This House Is Not for Sale".

 

 

още за:

Bon Jovi


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горан 18.11.2016 15:30:09 отговори + 1 0
Лигаво е и още как! Самият вокал на Джон Бон Джоуви е ужасно разлигавен. Те идваха в България, обаче Джоуви го пипна някаква алергия, разсополиви се, и си тръгна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Borgob 15.11.2016 18:48:02 отговори + 1 0
Лигавичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 12.11.2016 23:23:01 отговори + 0 1
Джоуви винаги са били добра група и адски идейни пичове.
От песните които пуснаха до този момент, мога да кажа, че не е нещо кой-знае какво но трябва да се чуе албума от-до. Джоуви са група, която винаги във всеки албум има различно настроение. Бих им отишъл на концерт с огромно удоволствие, но тук те няма да дойдат никога.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

име 12.11.2016 09:33:46 отговори + 2 3
нямам такова намерение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".