Вечер, посветена на Dimebag Darrell и Chuck Schuldiner, в "The Black Lodge" на 8.12

7 дек 2011, 08:38 ч. 479 / 2 3
пред./следв.
Метъл бар "The Black Lodge" - София ще почете паметта на двама от най-гениалните музиканти и творци в историята на метъл музиката – Dimebag Darrell (PANTERA, DAMAGEPLAN) и Chuck Schuldiner (DEATH, CONTROL DENIED). Всеки, който иска да отдаде заслужена почит към тях е поканен на 8 декември (четвъртък) от 21:00 ч. в заведението. Входът ще бъде свободен.
Dimebag Darrell, Chuck Schuldiner


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2011 22:45:52 отговори + 0 0
заведение ... хахаха, точно това е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

annihilator 7.12.2011 16:07:44 отговори + 0 0
чудесно , но съм от Пловдив , малко шит , че само в столицата се случват такива партита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2011 10:36:49 отговори + 0 0
Евала.. това заведение не пропуска да ги почете всяка година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".