Вечер, посветена на RAMMSTEIN, в "The Black Lodge" тази събота

18 юли 2013, 10:31 ч. 305 / 8 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Концертът наближава, ръцете ни вече треперят от нетърпение! По този повод Rammstein Bulgaria и метъл бар The Black Lodge ви канят на вечер, посветена на RAMMSTEIN - да подгреем заедно мощно за концерта. За да пресъздадем напълно концертна обстановка, ще изгледаме изцяло едно от DVD-тата на групата, като то ще бъде избрано от вас чрез анкета във Фейсбук. (победителят вече е ясен и това е "Live Aus Berlin") Други от култовите им изпълнения на живо ще изгледаме отделно, а вечерта ще допълним с останалата част от дискографията на групата.

   Както винаги по един час преди и след партито Ludnicha[R+] ще подбере за вас разнообразен industrial metal като DEATHSTARS, OOMPH!, TURMION KATILOT, RUOSKA, RAUBTIER, MINISTRY, THE KOVENANT и т.н. Началото е от 22:00 (за industrial-a от 21:00) , а входът – както винаги ще е свободен.
rammstein night


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


pi4ove 19.07.2013 02:10:36 отговори + 0 0
Арена армеец няма как да събере 30 хиляди,така че се осъзнайте малко. Концертът ще е на стадиона
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2013 13:26:07 отговори + 0 0
Аз мисля, че си заспал преди една седмица и още не си се събудил. Вече цяла София е облепена с плакати, по сйтове вървят игри за билети и има банери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2013 13:22:56 отговори + 0 0
Аз мисля, че концерт няма да има. Пълна тишина е около събитието. На печелившите-честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2013 11:01:41 отговори + 0 0
проглушихте ни ушите с тия рамщайн-вечери
аре стига вече - няма да се напълни стадиона (нито пък арената) - не разбрахте ли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".