VEHEMENCE се разделят, дават начало на няколко нови банди

15 окт 2005, 11:27 ч. 125 / 3 2
пред./следв.
Детметълите от Аризона VEHEMENCE разпространиха следното съобщение:

   "Осем години след като започнахме, решихме да хвърлим кърпата. Беше забавно и искаме да благодарим на всички хора, които ни подкрепяха. VEHEMENCE беше и е голяма част от живота ни, но на този етап е време да започнем нещо ново. Смъртта на VEHEMENCE дава начало на три нови банди с нейните бивши членове. ABIGAIL WILLIAMS с участието на Mark [Kozuback, бас], Andy [Schroeder, ударни] и Bjorn Dannov [китара]; HE WHO BINDS HIMSELF с участието на Nathan [Gearhart, вокали] и - както обяви John [Chavez, китара] - "Търся членове за нова група, а и съм свободен за турнета. В момента съм свързан и с няколко странични проекта, които ще издам скоро".
   ....
   VEHEMENCE може да изнасят концерти от време на време, но вече не са пълноценна група. ...."


   Третият студиен албум на VEHEMENCE "Helping the World to See", продължение на "God Was Created" от 2002-а., излезе през миналата годин от "Metal Blade Records".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 16.10.2005 16:16:44 отговори + 0 0
Mnogo jalko Qzak za dobrata(Zlata)banda....RIP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Vickeron 15.10.2005 15:12:50 отговори + 0 0
Една от любимите ми нови американски дет метъл банди. Много жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".