VELIAN ще свирят с DIARY OF DREAMS на концерта им в София

13 фев 2017, 10:40 ч. 912 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 5 март в столичния клуб Mixtape 5 ще се състои концерта на DIARY OF DREAMS. Немските дарк уейв и готик романтици идват след повече от осем години за своя втори концерт у нас. Преди тях на сцената ще видим една от любимите на родната сцена групи: VELIAN. Преди дни те издадоха и нова песен “Burning Halo”, която е със специалното участие на китариста Matthew Wicklund (Ghost Ship Octavius, ex-God Forbid, ex-Warrel Dane). Ето тук можете да я видите: https://www.youtube.com/watch?v=P6GCduucB3c

Билетите за шоуто се продават онлайн и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн] у нас, Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, от които могат да бъдат закупени у нас са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

В момента и до деня на концерта билетите се продават по 30 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Псевдоним или име 13.02.2017 16:12:50 отговори + 5 0
Не е лошо, не е лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 13.02.2017 11:11:56 отговори + 11 1
Diary Of Dreams са супер на живо! Предния път ги изпуснах, но след това ги гледах три пъти в Гърция. Този път ще съм там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".