VICIOUS RUMORS ще издадат нов албум през август

30 мар 2016, 21:56 ч. 453 / 6 0
пред./следв.

   VICIOUS RUMORS ще издадат дванайстия си студиен албум, наречен "Concussion Protocol", през август чрез "SPV"/"Steamhammer". В диска са включени 11 парчета. Това е първата концептуална творба на групата. Разказва се за глобално бедствие, причинено от астероид-убиец и как човечеството се възстановява след това. 

   "Concussion Protocol" е продуциран от китариста на групата Geoff Thorpe и от дългогодишния ко-продуцент и саунд-инженер Juan Urteaga в "Trident studios" (MACHINE HEAD, TESTAMENT, HEATHEN, EXODUS, DRAGONLORD), в Калифорния. Вече е заснето видео към първия сингъл от албума - "Take It Or Leave It", което се очаква да излезе скоро. Като гост-изпълнители се изявяват Brad Gillis (NIGHT RANGER, OZZY OSBOURNE) и Steve Smyth (NEVERMORE, TESTAMENT, FORBIDDEN).

 

vicious-rumors

още за:

Vicious Rumors


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".