Vicky Psarakis казва, че Alissa White-Gluz се опитва да унищожи THE AGONIST откакто е била уволнена

3 сеп 2019, 07:38 ч. 1552 / 8 5
пред./следв.

   В интервю за "Rock Confidential" фронтдамата на канадската метъл банда THE AGONIST Vicky Psarakis коментира предстоящия шести албум на групата "Orphans", който ще излезе на 20 септември чрез "Rodeostar Records", както и забавянето при издаването на творбата.

   Певицата казва, че музикантите са срещнали трудности, несвързани с музиката. Първоначално Vicky отказва да конкретизира, но след настоятелен въпрос все пак се съгласява да уточни какво има предвид.

   Според Psarakis, бившата вокалистка на THE AGONIST Alissa White-Gluz (сега в ARCH ENEMY) е пречела на бандата пряко и косвено. Първоначално Alissa е злословила за членовете на групата в интервюта. За Vicky това е много странно, тъй като тя не познава предшественичката си. Настоящата певица знае конкретни неща, като е чувала и някои спекулации. Тя не желае да посочва детайли, но завършва с твърдение, което е доста директно по отношение на White-Gluz: "...Тя се опитва да унищожи тази банда откакто е била уволнена".

   Alissa бе привлечена за фронтдама на ARCH ENEMY през март 2014 г., като в един и същи ден с анонса за това дойде и обявяването на новата вокалистка на THE AGONIST. Втората банда пожела на бившата си фронтдама успехи в новото ѝ начинание, а самата певица заяви, че е участвала в композирането и докрай се опитвала да завърши следващия албум на групата, но бившите ѝ колеги са решили друго.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 4.09.2019 09:46:21 отговори + 1 3
То па една група....
На времето кви групи имаше ако знаете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 4.09.2019 10:32:28 + 3 0
Какви? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 3.09.2019 07:57:52 отговори + 3 18
Тъпачка, не може да стъпи на малкият пръст на Алиса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бейемот 3.09.2019 08:59:38 + 21 2
Това, че си фен на Алиса Бял *** не означава, че позицията ? в Arch Enemy я оправдава за мизериите, които е направила на старата си група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 3.09.2019 22:11:41 + 5 2
"Този, който знае, не говори, а този, който говори, не знае." Лао ЗвЪн
Ти откъде знаеш бе братле, да не си я пасал???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".