Видео премиера: "Demons Are a Girl's Best Friend" на POWERWOLF с Alissa White-Gluz

9 юни 2021, 17:33 ч. 790 / 9 3
пред./следв.

   Както знаете, германската пауър метъл банда POWERWOLF ще издаде осмия си студиен албум, озаглавен "Call of the Wild", на 9 юли.

   Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба, към която ще има и бонус диск, наречен "Missa Cantorem", съдържащ класически песни на квинтета с участието на известни гост-вокалисти. Едне от гост-вокалистките е фронтдамата на ARCH ENEMY Alissa White-Gluz.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн видеоклипа към парчето с нейно участие - "Demons Are a Girl's Best Friend".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


slipknot 9.06.2021 21:53:33 отговори + 2 1
Нямам търпение да чуя песните с другите гости. Отлично начало с Алиса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 9.06.2021 20:38:05 отговори + 6 0
Яко е станало, само се надявах Алиса да я чуя да пее чисто тук - понеже се справя доста добре с това принципно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.06.2021 21:25:58 + 4 0
И на мен ми хареса много. За Алиса явно беше, че ще е парче с гроулинг, затова са я взели, да разчупят малко рамката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".