Видео премиера - "Masters of Destiny" на DELAIN

11 яну 2019, 20:06 ч. 814 / 12 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, холандските симфометъли DELAIN ще издадат EP-то "Hunter's Moon" на 22 февруари чрез "Napalm Records". То ще включва четири нови песни и ще бъде придружено от блурей диск с концертни изпълнения от разпродаденото турне "Danse Macabre" със специален гост Marco Hietala, което се състоя през 2017-а. С това издание групата приключва трилогията, започната с EP-то "Lunar Prelude" и продължена с албума "Moonbathers".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към първия сингъл от диска - "Masters of Destiny". Режисьор и продуцент на видеото е Adam Barker.

 

 

още за:

Delain


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 11.01.2019 20:16:41 отговори + 0 7
Като видя заглавие с името Delain все виждам Velian, по незнайни причини .. След като отворя линка и разбирам, че са тия чужденците и ми пада кефа .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 11.01.2019 20:48:06 + 6 0
Само че Delain са създадени 2002 година, а Velian мисля, че някъде около 2015 бяха.
Ти какво виждаше в заглавие с името Delain преди 2015 година?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.01.2019 11:34:48 + 1 2
Не си само ти. И аз не мога да свикна, че Delain са чужденци. Все ги мисля за българи и всеки път с изненада установявам че не са. Явно асоциация по сходство с имената... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".