Видео премиера - "Sober" на BAD WOLVES

13 яну 2020, 18:56 ч. 485 / 6 1
пред./следв.

   Американската супергрупа BAD WOLVES издаде втория си студиен албум "N.A.T.I.O.N." на 25 октомври 2019 г. Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в творбата. Парчето се казва "Sober", режисьор е отново Nick Peterson.

   BAD WOLVES ще гостуват за първи път в България на 22 февруари 2020 г. като съпорт на FIVE FINGER DEATH PUNCH и MEGADETH. Билетите за очакваното с огромен интерес събитие са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай от тук).

 

 

още за:

Bad Wolves


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 14.01.2020 11:45:04 отговори + 1 1
Много внимателно изпипан политкоректен клип. Пълен с чернилки и педерунгели. Вокала е 1 към 1 с Фики Стораро. Има и други клипове в които още повече прилича на него. P.S. Заслужих си бана на коментара, нали. Ама писна ми вече от политкоректност. Нищо, още малко остана. Нека Тръмп да спечели втория си мандат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".