Видео премиера: "Storm" на SILVER LAKE на Esa Holopainen

26 мар 2021, 14:44 ч. 774 / 11 3
пред./следв.

   Както знаете, основният композитор и един от основателите на финландските метъли AMORPHIS - китаристът Esa Holopainen - подписа с "Nuclear Blast" за издаването на дебютния си самостоятелен албум.

   Дискът ще излезе от името на проекта на музиканта SILVER LAKE, като в записите участват различни изпълнители и вокалисти. Творбата ще е едноименна и ще излезе на 28 май. Материалът е записан в "Sonic Pump Studios" с Nino Laurenne.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от композициите. Парчето се казва "Storm", гост в него е Hakan Hemlin (NORDMAN).

 

 

esa holopainen



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хектор 27.03.2021 01:44:34 отговори + 2 2
заприлича ми на данчо караджов в първия момент, вокала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свободния 26.03.2021 20:26:09 отговори + 3 0
Е, много става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 26.03.2021 17:14:24 отговори + 3 0
Дооста приятно, а Нордман-а има ебаси якия глас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".