Видео премиера: "Till It Ends" на ODD CREW

8 дек 2022, 12:05 ч. 755 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Преди няколко дни ODD CREW обявиха, че поради здравословни причини отлагат планираното си за месец декември акустично турне из страната. Въпреки това, днес излиза песента "Till it Ends", която е предвидена да съвпадне с началото на (вече отмененото) турне.

Парчето е част от саундтрака на пълнометражния филм към новия албум на бандата 'Dark Matters - Part I' и е композиранo специално за филма.

Ето какво споделят от бандата за създаването на "Till it Ends":
'Когато завършвахме "Dark Matters Pt.1 - The Movie", режисьорът Петър Димов ни помоли за музика, която да звучи по време на финалните надписи. Един ден Васил Първановски (китара) нахвърляше идеи за фонова музика в студиото, когато Васко Райков (вокали) се включи в процеса, и така буквално няколко минути по-късно "Till It Ends" се роди. Видеото, а и самата песен се явяват като своеобразен завършек на целия период "Dark Matters Pt.1".'

Гледайте видеото към песента тук:

 

odd crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".