Видеообръщение от RAGE към българските фенове

27 ное 2015, 12:48 ч. 674 / 9 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

"Здравейте, приятели! Радваме се, че вече сме на летището в Атина и с нетърпение очакваме да свирим за вас тази неделя в София. Ще Ви изсвирим някои неща от албума "Black In Mind". Надявам се да се видим с всички вас в Mixtape 5" е част от видеоприветствието на RAGE към феновете си във връзка с концерта тази неделя, 29 ноември. Както знаете той ще се проведе в столичния клуб Mixtape5 и е по случай 20 годишнината от издаването на култовия албум "Black In Mind". Очаква се това да е най-дългото шоу на немската банда у нас като се очаква те да изсвирят почти всички песни от този албум и най-добрите композиции от цялото им творчеств. Подгряващи ще са музикантите от Emerald Sun.

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Днес и утре  билетите струват 35  лева. В неделя и на входа на клуба цената  ще е 40 лева.

За клуба:
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!


По-долу може да гледате видеообръщението на RAGE към българските фенове.

 

 

rage1115

още за:

RageEmerald SunBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".