Ville Valo издаде ново EP, чуйте го

20 мар 2020, 08:16 ч. 2221 / 18 5
пред./следв.

   Бившият фронтмен и лидер на HIM Ville Valo се завърна с нов самостоятелен проект, наречен VV.

   Музикантът издаде и ново EP, озаглавено "Gothica Fennica Vol. 1" и включващо три песни. Може да чуете композициите, които напомнят силно на стила на HIM, по-долу. Имената на парчетата са "Salute the Sanguine", "Run Away from the Sun" и "Saturnine Saturnalia".

 





 

още за:

Ville ValoVv


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ивон 2.09.2020 13:55:25 отговори + 2 0
Виле, слънце мое, кога ще дойдеш в България??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Queen of swords 21.03.2020 17:01:48 отговори + 7 3
Най- красивият глас се завърна !! Принцът на разбитите сърца ????Виле Вало завинаги ??!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 20.03.2020 11:15:20 отговори + 8 24
Посредствени песни......както Виле, както бяха Хим. Нямам търпение да си останат разпаднала банда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 20.03.2020 11:02:40 отговори + 11 4
Супер е, нямам търпение за втората част. Thank you, Mr. Valo! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 20.03.2020 10:15:39 отговори + 13 4
Не мога да повярвам, видях снощи на секундата как ъпдейтнаха официалната ФБ страница на HEARTAGRAM и разбрах, че се задава нещо велико, не можах да спя цяла нощ. Надявам се това да означява и завръщане на самата банда, не е нормално просто толкова велики и да се оттеглят толкова рано, искрено се моля да е било рекламен трик и скоро да ни изненадат с окончателното си завръщане ! HIM FOREVER ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".