Vincent Cavanagh (ANATHEMA) коментира във "Фрактура", че на метъл сцената вече няма нищо честно и почтено

10 ное 2017, 07:02 ч. 931 / 4 3
пред./следв.

   На 12 ноември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ARCH ENEMY, Tom Keifer, PANZER и WINDS OF PLAGUE.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Vincent Cavanagh (ANATHEMA) и ще бъде излъчен концерт на проекта PROPHETS OF RAGE. В интервюто вокалистът на британската банда споделя какво прави един артист убедителен за публиката, какво му е попречило да смени името ANATHEMA в края на 90-те и защо само музиката вече не е достатъчна на един артист, за да бъде успешен. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Ben Bruce (ASKING ALEXANDRIA) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c KISS, BODY COUNT ще правят кавър на SLAYER, класическата песен ще бъде нa AC/DC, в "Exotic" ще бъдат представени MILDRAGE, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на BLACKMORE'S NIGHT в България през 2007 г. Клипове и концертни песни на LACUNA COIL, TESSERACT, EUROPE, Chris Cornell, REVOLUTIONS PER MINUTE и THE RELENTLESS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 13.11.2017 22:02:21 отговори + 1 2
Този пък и той - барабар Петко с мъжете тръгнал да се обяснява. Anathema престанаха да имат каквото и да е общо с метъла още с излизането на оная глупост A Fine Day To Exit. Те бяха страхотна група по времето на Serenades и The Silent Enigma, но днес са толкови плоски и безидейни, че няма накъде повече. Комерсиалните групи в истинския метъл (тук не броим разни нео, пънк и подобни лайна) са сигурно под 5%. Метълът винаги е бил и ще бъде в огромната си част истинска музика за истински хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 10.11.2017 17:16:51 отговори + 10 1
А той какво общо има с метъл сцената??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций 10.11.2017 07:57:40 отговори + 9 2
Т.е. на метъл сцената вече всичко е нечестно и непочтено. Някак не ми се вярва....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".