Vinnie Moore (UFO) подписа с "Mascot Records" за новия си соло албум

24 сеп 2008, 08:16 ч. 100 / 1 2
пред./следв.
Китаристът на UFO Vinnie Moore подписа с "Mascot Records" за издаването на новия си самостоятелен албум. Появата му може да се очаква по някое време през 2009 г. Повече информация на този етап не е известна.

още за:

Vinnie Moore


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shred_attack 24.09.2008 13:45:15 отговори + 0 0
И аз съм голям фен на Vinnie, виртуозен китарист и гениален музикант. Благодарение на него съм си развил музикалното мислене и китарната техника в много голяма степен.
Дано дойде!
След Gilbert ще бъде още нещо страхотно за всички китаристи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 24.09.2008 10:36:24 отговори + 0 0
Жив и здрав да е. Той е един от любимите ми музиканти, дано някой се излъже да вземе да го покани в България...ама едва ли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".