Вино с вкус на вятър и морски емоции за звездите на "Kavarna Rock 2015"

18 юни 2015, 09:35 ч. 984 / 2 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бутилка висококачествено вино от лимитирана серия със специален изработен етикет за събитието ще бъде комплимент към звездите на Kavarna Rock 2015. Наскоро ВИ „Тохун“ получи златен медал за вино Тохун Каберне Совиньон § Мерло, рек. 2011 на The Balkans International Wine Competition, а края на юни тя ще подари бутилка Греус Розе от Каберне Совиньон на всеки един от изпълнителите. "Търговската марка на виното, което ще получат музикантите означава „буен вятър“, който подхожда на рок музиката и силните емоции, които фестивалът носи", коментират организаторите от Bulgarian Live Music.
Приятните изненади съпътстват не само рок величията, но и рок феновете. От 22 юни ще стартира и продажбата на еднодневни билети за десетото издание на Kavarna Rock. Всеки, който иска да види определени банди, ще може да закупи един от 1000 билета, които ще бъдат пускани в мрежата за всеки ден от фестивала.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
100 лева (за целия фестивал) - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл
110 лева (за целия фестивал) - след 22.06.2015г
70 лева (еднодневен билет) – в мрежата от 22.06.2015г.
Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office1Superstore, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

 

 

още за:

Kavarna Rock


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ВУДУ ПИПЪЛА 18.06.2015 21:08:44 отговори + 1 1
Очаквайте в най-скоро време и уникалните дамски тампони с марка Каварна Рок! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тънка Рекламка 18.06.2015 14:44:58 отговори + 3 0
Къде е знака за евтино продуктово позициониране? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джони 18.06.2015 12:36:09 отговори + 0 2
За Дилейн няма ли? А за останалите банди? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кабаре Свиньон 18.06.2015 09:56:10 отговори + 3 11
В смисъл, че е изветрело („вкус на вятър“), ама все пак има вкус на тоалетна („морски емоции“) ли?

Иначе, на фестивала мирише на ферментирала пот - това влиза ли у аромата на виното (който е изветрел, ама все пак е буен), значи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 19.06.2015 10:35:39 + 1 0
Аве чуек, 100 тей приказваш дейба... Ти ги разби всичките. Все пак виното може да е хубаво. А и бандите ще си имат по един спомен от България. А, че фестивалът понамирисва, прав си. Аз съм ходил 3 пъти, но взех да се отказвам лека-полека. Всъщност последното ми ходене беше през 2010-а. Голямата тройка на немския траш. Но си тръгнах на другата сутрин. Ня'а де да са изкъпеш брат! Пък аз обичам да се къпя след фестове. То пиене, пого, жега, пот,...знаеш как е. Спах на чувал отвън, щото една изпаднала, самичка и тръгнала на стоп мадама ми зае палатката, пък беше и леко нахална, та каза че се притеснява да спим заедно и аз й отстъпих палатката. Може да съм сбъркал, че не съм се наврял вътре при нея. Сигурно щеше да ми излезе късмета, ама се бях бая понапил, тъй че можеше и да не ми излезе Чакай, че го ударих на спомени... Абе фестове трябва да има всякакви. Едно време като нямаше ги търсехме, а сега сме готови да ги плюем. Разглезихме се и ний метълите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".