VIRGIN STEELE ще издадат нов албум през тази година

17 апр 2020, 12:44 ч. 384 / 4 4
пред./следв.

   Американските хеви/пауър метъл ветерани VIRGIN STEELE съобщават, че в момента са в студио и работят по материала за следващия си дългосвирещ албум. Очаква се творбата да излезе на музикалния пазар по-късно през 2020 г.

   Последните издания на бандата датират от 2018 г., когато "Steamhammer" издадоха бокс-сет от пет диска на VIRGIN STEELE, включващ два сборни и три нови албума - "Ghost Harvest - Vintage I - Black Wine for Mourning", "Ghost Harvest - Vintage II - Red Wine for Warning" и "Gothic Voodoo Anthems".

 

още за:

Virgin Steele


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 18.04.2020 03:15:15 отговори + 0 0
Замина му гласът на този джентълмен. Отдавна не е същото, последният албум, в който гласът му не е мъчение за слушане е “Visions of Eden”, а от тогава минаха колко ? - Да, 14 години! . Много ги харесвам и затова ми е тъжно да съм толкова директен, но животът е прекалено кратък, за да се самозалъгваме - ако искат нещо конструктивно да се случи с тяхната музика, трябва да потърсят млад мъж със свеж глас да хване микрофона. Както Journey, Или, както например, Кай Хансен направи с Франк Бек в Gamma Ray и добре направи ! Тежко решение, и за него, и за феновете. Но го взе, като усети, че нещата не са същите, и че гони 60 годишна възраст. По-добре да се свърши тази работа навреме , преди да започнеш да се излагаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gfhftg 17.04.2020 20:14:02 отговори + 1 0
Да направат един Exorcist Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 17.04.2020 14:19:54 отговори + 4 0
Нов стайлинг на Господин Ди Фейс!Дано да му е на кадем,ще ми се по китарни неща да промотира . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grumpy 17.04.2020 12:52:53 отговори + 7 0
Ако ще е като последните 4-5, по-добре да си спестят усилието... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".