Виртуалният "Wacken World Wide" ще замени "Wacken Open Air"

9 юли 2020, 15:31 ч. 1687 / 12 0
пред./следв.

   Пандемията от коронавируса тази година лишава феновете и от един от най-големите европейски фестивали - "Wacken Open Air". Или поне на живо. Подобно на много други събития, и германците са решили да направят онлайн вариант на фестивала си. Но не просто с излъчване на изпълнения от предишни години.

   Под името "Wacken World Wide" виртуалното събитие ще се проведе на датите, на които трябваше да се състои оригиналният "W:O:A 2020" - от 29 юли до 1 август. Предаването ще бъде безплатно и достъпно чрез wacken-world-wide.com, "MagentaMusik 360" и "MagentaTV". 

   Групи като BLIND GUARDIAN, HEAVEN SHALL BURN, IN EXTREMO, KREATOR, BEYOND THE BLACK ще свирят на живо на иновативни интерактивни виртуални сцени, за да предложат на феновете нещо, невиждано досега. Кадрите ще бъдат комбинирани с ексклузивни интервюта, задкулисни и др. материали.

   Организаторите Thomas Jensen и Holger Hubner (на снимката) коментират, че са работили упорито в малкото време след отмяната на фестивала, за да могат да съобщят новината днес. Те с нетърпение очакват реакциите на феновете и се радват от възможността да представят виртуалния Вакен в дома на всеки фен.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".