VISION DIVINE ще издадат седмия си албум през септември

9 юни 2012, 07:48 ч. 152 / 2 1
пред./следв.
Италианската пауър/прогресив метъл група с участието на Olaf Thorsen (LABYRINTH) и вокалиста Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE) - VISION DIVINE - подписа с "earMUSIC" за издаването на новия си, седми студиен албум. Той ще се казва "Destination Set To Nowhere" и ще излезе на 14 септември. Творбата е концептуална, като действието се развива в Космоса, където хората от бъдещето търсят нов дом, напускайки изтощената Земя. Ето списъка с песни:
01. S'io Fosse Foco
02. The Dream Maker
03. Beyond The Sun And Far Away
04. The Ark
05. Mermaids From Their Moons
06. The Lighthouse
07. Message To Home
08. The House Of The Angels
09. The Sin Is You
10. Here We Die
11. Destination Set To Nowhere
Vision Divine

още за:

Vision Divine


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.06.2012 22:07:22 отговори + 0 0
След като изгониха Микеле Лупи нещо трудно ми грабват ухото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".