VISIONS OF ATLANTIS анонсираха новата си вокалистка

1 фев 2009, 23:55 ч. 133 / 3 2
пред./следв.
Австрийските симфометъли VISIONS OF ATLANTIS анонсираха присъединяването на сънародничката си Joanna Nieniewska (на снимката) към състава на групата, на мястото на напусналата вокалистка от САЩ Melissa Ferlaak. Последната си замина от групата в края на 2007 г., заедно със сегашния си съпруг и китарист Wolfgang "Wops" Koch. Тогава това попречи на бандата да вземе участие в турнето на KAMELOT, което мина и през България през април 2008 г., а VISIONS OF ATLANTIS бяха заменени с испанците FOREVER SLAVE.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.02.2009 00:37:15 отговори + 0 0
била е готина предишната и им отмъкнала китариста
сега се презастраховат хората- да са сигурни, че тая никой няма да им отмъкне
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 2.02.2009 00:13:40 отговори + 0 0
Въх...предната беше къде къде по-симпатична...нищо тая може да има nice personality :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".