Vivian Campbell е отново у дома след лечение от рак

12 ное 2014, 20:38 ч. 523 / 7 0
пред./следв.

   Китаристът на DEF LEPPARD Vivian Campbell вече си е у дома след присаждане на стволови клетки за лечение на лимфома на Ходжкин. Музикантът е очаквал да бъде в болница до края на годината, но се прибира по-рано. Разпространил е съобщение, че му предстои възстановяване и "да си отгледа малко коса".

   Преди операцията Campbell е направил коментар, изразяващ надежда в добрия изход на операцията: "2015 г. ще бъде много натоварена за DEF LEPPARD с нов албум и световно турне, а групата няма да звучи така силно без мен, така че нямам намерение да ги изоставям."

   Въпреки тежкото лечение от коварното заболяване, в началото на юли Campbell сключи втори брак.

 

vivian-campbell



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".