Вижте част от песните, което ще изпълни Sting в София

4 юни 2011, 12:05 ч. 396 / 8 3
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Часовете до старта на най-чувственото събитие на това лято – концертът на Sting на стадион "Георги Аспарухов", се изнизват неусетно и всички вече са в очакване тази приказна феерия да се случи във вторник вечер. Вече са известни и парчетата, част от които ще бъдат подбрани за шоуто на Sting на 7 юни. Между тях са едни от най-големите му хитове като "Desert Rose", "Englishman in New York", "Message in a Bottle", "Why Should I Cry for You", "Shape of My Heart", "Roxanne", "Mad About You", "Fields of Gold", "Lullaby to an Anxious Child", "Until", "Every Little Thing She Does is Magic". Любимите парчета са с нов аранжимент, адаптирани за изпълнение със симфоничен оркестър. Част от аранжиментите са дело на композитора Дейвид Хартли, с когото Стинг работи по няколко проекта, измежду които албумите "Brand New Day" и "Scared Love". Друга част от аранжимента на парчетата е на знаменития композитор, продуцент, диригент и изпълнител Роб Мейтс. През дългогодишната си кариера той е работил с редица изтъкнати изпълнители, като Елтън Джон, Джордж Майкъл, Лу Рийд, Лучано Павароти, Селин Дион, Натали Коул, Шака Кан и много длуги. В проекта взимат участие и редица талантливи композитори като Робърт Садин, Бил Хос, Никола Тескари, Винс Мендоса, Хорхе Каландрели и Стивън Меркурио.

   Също така, от днес, 4 юни, поради огромния интерес към събитието, на касите на "Тикетпро" и неговите партньори, ще бъдат пуснати в продажба ограничено количество правостоящи билети на цена от 70 лв.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


VAN CANTO THE BEST F 6.06.2011 18:25:46 отговори + 0 0
И като стана дума за мастурбации и симфонии вижте откъс от книгата на Стинги какво е написла за детството си един много скъп спомен (rofl) (rofl) (rofl)

Спомням си, че лежах на тъмно в моята таванска стая, над млекозавода, когато изживях първия си оргазъм... В нашата къща не се говореше за секс, а за телевизията темата беше табу. Нямах никаква представа каква беше странната течност, която се беше изсипала в ръката ми. Усещах само, че е топла и лепкава като кръв. Насладата от преживяването бе изместена от ужас. Страх, вина и екстаз се смесиха в съблазнителен коктейл, който продължи да пари напрегнатите ми слабини дълго след първата опияняваща глътка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VAN CANTO THE BEST F 6.06.2011 18:23:26 отговори + 0 0
bleedy какво искаш брато така правят застаряващи,отдавна изгубили популярността си изпълнители които ги крепят само концертите и понеже в тях има единствено втръснали до нетърпимост хитчета които всеки е слушал,за малко разнообразие добавил симфонии да се прави на интересен,както преди време направиха МЕТИЛика,което между др не им помогна да пропаднат още повече.Абе беше прав Кери Кинг като каза онова за мастурбацията и симфониите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 4.06.2011 14:16:41 отговори + 0 0
евтин PR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".