Вижте екологично ангажиран нов видеоклип на DISTURBED

15 юни 2010, 05:20 ч. 286 / 7 4
пред./следв.
DISTURBED пуснаха видео с текста на песента си "Another Way To Die", което е на изключително актуалната екологична тематика, и показва недвусмислената позиция на бандата по въпросите за опазването на околната среда и т. н. Парчето е и първи сингъл от предстоящия да излезе през август дългосвирещ диск "Asylum".

още за:

Disturbed


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.06.2010 14:05:38 отговори + 0 0
Подкрепям - страхотно парче и наистина стойностно видео. :]
The time bomb is ticking...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 15.06.2010 14:01:04 отговори + 0 0
Disturbed са една от най-уникалните и силни групи за последните 15 години )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 15.06.2010 10:17:43 отговори + 0 0
Браво на групата. Парчето има звученето на последните два албума, но и заряда на старите неща. Адски добър начин да покажат позицията си. Браво на Disturbed . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diluted 15.06.2010 10:17:38 отговори + 0 0
Тъжно е колко глупости се изприказват за безсмислени и празни неща, а за нещо истински провокативно и съдържателно статистиката безмълвно да сочи: 0 коментара...

Страхотна песен на страхотна група, която очевидно знае как се правят стойностни клипове!

Вярно, че е и до пари (въпреки че в случая става дума за архивни кадри), но в цялост пък всеки може да гледа как дадена група куфее и по други поводи, а това да го прави на фона на студиен запис и да се надавя да привлече зрителски интерес е меко-казано недодялано...(относно мнозинството от рок/метъл артисти, които изглеждат често неубедително ако човек реши да се допита до техни клипове)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".