Вижте и новия видеоклип на KAMELOT

1 сеп 2010, 21:35 ч. 316 / 5 25
пред./следв.
Венецът на последната серия видеоклипове определено може да бъде новата визуална продукция на KAMELOT към откриващото парче от предстоящия им нов албум "Poetry For The Poisoned" - "The Great Pandemonium". Гост-вокалист в песента е Bjorn "Speed" Strid (SOILWORK).

още за:

Kamelot


Коментари   (25)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gotica 2.09.2010 14:33:11 отговори + 0 0
на мен лично не ми допада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 2.09.2010 14:05:41 отговори + 0 0
Black, пич, работата е там, че аз не идвам в твоя сайт, форум, блог и т.н. и не ти казвам какво е група, какво не е, какво трябва да слушаш и какво не, а пък когато го слушаш, да ти казвам колко си тъп, че го правиш, както много хора тук го правят. Аз намесих чалга поведението, не музиката, за нея те си знаят, опитвам кратко и ясно да кажа, че за това което на мене ми харесва, ти не трябва да съдиш, както и аз не го правя, трябва просто внимателно да четеш и да мислиш, докато го правиш, иначе проблем НЯМА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ArchAngel 2.09.2010 13:55:51 отговори + 0 0
Наистина никога не съм си мислел че в този сайт има такива тесногръди и прости хора.
И к'во ? Дай като не слушаме Death, Venom, Sepultura, Slayer т.н. да се обесим ?
Това че на вас, мижитурки, не ви харесва нещо, което иска малко да го "чуеш" не означава че това не е добра музика.
За Within Temptation и Leaves Eyes съм съгласен - смешници.Ама точно Kamelot да ми плюете - вие сте ебати и псевдо метълите всичките.
За да просъществува една банда толкова дълго значи има нещо в нея. Това че вие, мизерници такива, не го намирате си е лично ваш проблем.
Изпитвам голям респект към горе-споменатите групи, но метъла въобще не свършва с тях.
Вземете малко си изкарайте главите от задниците и се отворете за чуете нещо друго - вземе пък ви хареса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Evil 2.09.2010 13:48:34 отговори + 0 0
Да тук обикновено на помощ идва дежурния универсален лаф-заплаха: "Като не ви харесва, слушайте си чалгата", измислен най-вероятно от някоя предана фенка на Найтуиш. Ми то това си е вид чалга - западна.
Мен българската чалгата никога не ми е пречила. Просто музика, която не слушам. На крива ракета космоса и пречи, хората са го казали.
А Камелот са просто групичка, много са далеч от група! За който са - да си ги слуша! За мен не са! Проблем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 2.09.2010 13:16:37 отговори + 0 0
Брутално добър клип, както и цялостната визия на албума. Радващо е, че има "нови групички" като тях, които държат нивото.
20 години и 9 албума - от най-новите са, спор няма...))

"Frances - 2010-09-02 12:00:58
vasil_devil, YK
+1 , много добре казано пичове! ;-)"

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


vasil_devil 2.09.2010 12:59:51 отговори + 0 0
Аз пък виждам нещата от 89-а до сега по този начин: За жалост тъпотията от улицата се пресели в изкуството, като гледам изцяло и че не групите, които творят станаха некадърни, а феновете станаха недостойни, за да се нарекат техни фенове! Всеки човек обаче сам прави разликата. Жалкото е, че и тук се вижда, не искам да наричам и обиждам никой, но пичове четейки някой от вашите мнения, аз виждам наченки(или направо) чалгарите, които се пъчат "вижте аз каква кола карам, а пък я виж твоята каква е", "аз живея в София, в Лозенец, а пък ти си от провинцията(въпреки, че в БГ провинции няма!)", "Аз бях на море в хотел 5 звезди и умрях, докато се превземах"..., жалко е да,а пък ние бяхме в Каварна и се размазахме... Трагични са хората, които измерват коя група е по-велика от друга... Нито медал, нито корона дават за това да си фен най-яката група... Жалко е, че хора, които не са направили нищо за тази музика, освен това, че имат по 2 тениски и едни дънки от 15 години(а и дънковия елек с гръб е важен, ама много, иначе в това, което слушаш няма жици и барабани!!!!) плюят по това, че тя се е развила и защото те изобщо не са. Всеки трябва, преди да се опита да погледне в градината на другия, да си види своята собствена кочина. За мен едно нещо е правилно, а за този до мен правилно е съвсем друго. Свободата е това да оставиш човек да слуша това, което иска без да му се смееш! Въпреки, че ти тихо с яката тениска на голямата група ходиш с чалгите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 2.09.2010 12:56:05 отговори + 0 0
Нека всички се посмеем дружно на глас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уф 2.09.2010 12:01:48 отговори + 0 0
аз па си представям края на 2010:
некои станаха дроги и умреха, други станаха мутри и умреха, трети не умреха... а просто си останаха идиоти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 2.09.2010 12:00:58 отговори + 0 0
vasil_devil , YK
+1 , много добре казано пичове! ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YK 2.09.2010 11:27:08 отговори + 0 0
конфликта стари - нови е безумен и направо глупав... който държи на подобно разделение има сериозен шанс да споделя гореспоменатите характеристики... аз лично съм фен на новите групи и повечето от старите за мен са откровенно досадни и често ми се струва, че са си изпели песента... освен това, обаче, съм напълно наясно, че това мое мнение е в следствие на субективния ми вкус, формиран от времето, в което съм израстнал, съчетано с конкретния ми живот и личните ми предпоставки и предразположености и не бих могъл да ангажирам никого с него и още по-малкото да го приемам като обективен факт.

но виж, ако някой посмее да ми каже, че не съм бил истински метъл защото не съм имал гръб на "тру" група, ще съм сигурен, че е тесногръд и смотан... освен това елеците с гърбове са гей! ... ако ще да са с гръб на Бах (който е по-стар от любимите ви групи и следователно по-истински метъл от вас и който с право би ви отказал игра на джаги ако беше жив)!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


това е УЖАС 2.09.2010 11:10:11 отговори + 0 0
Клипчето го бива, ама песента е толкова безидейна, че като я слушам ми иде да си изтръгна червата и да се обеся на тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivan 2.09.2010 10:57:29 отговори + 0 0
vasil_devil:
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 2.09.2010 10:46:51 отговори + 0 0
Рой има страхотен глас, но от 1-2 слушания на албума, ми се стори, че по-скоро е прочел песните от албума, а не ги е изпял... поне на мен слабо ми звучеше. Доста по-тежък и мрачен е албумът им, имайки предвид това, което са направили до сега.
Няма стари, няма нови, няма пенсионери, няма новобранци, това е музиката, за която не трябва да има граници и деления. Има само хубава и лоша музика! Има стари банди с ужасни албуми и нови групи с перфектни такива, както и обратното. А който си слуша метъл от 25 години, ще си слуша още 100 години, въпроса е на него да си му харесва, а другите да не му се смеят на избора, защото е най-малкото аборигенско...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2010 10:02:44 отговори + 0 0
чуй песента (не я слушай и не я гледай) и после ще говорим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2010 08:17:02 отговори + 0 0
На мен това ми е като лейди Шпага. Клипът е доста понаправен, ма от песен и помен няма. Казвам си, щото ми тежи. :-) Който се кефи, да си ги слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цара ви е Гол 2.09.2010 07:55:31 отговори + 0 0
Тоз пък чак, с геврек черпи! Брао, ве коментатор!
Мерси, дай го на врабчетата!
–-----
Нищо не цените! За вас старите са пенсионери! Лошата новина е, че повечето от новите групички са слабички, откъдето и да ги погледнеш! Като Камелот, например! D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 2.09.2010 04:32:50 отговори + 0 0
А тия, които сме слушали метъл по това време, ама в други градове и държави и то без джаги, но все пак освен старите класики, ценим и съвременни групи като Kamelot, черпим с геврек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХА 1.09.2010 23:37:05 отговори + 0 0
А едно време Наско Русков ходеше при небезизвестния педерас Ицо Петрофф по канал 1, овековечен от панковете Хиподил - Фен на Ван Хален, проскубана коса, ластични дънки, и гаден глем-рок имидж. Това бяха Babyface! *** за Арсeнал - само Ливърпул и ЦСКА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 1.09.2010 23:30:14 отговори + 0 0
Ghost Opera не е слаб албум, изобщо!!! Rule the world, The human stain, Up through the ashes, Ghost opera....И божественото интро Solitaire...
Може да не ти е по вкуса, това не значи слаб...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 1.09.2010 23:11:44 отговори + 0 0
Хм, готин е клипът, а и определено ми харесва накъде са поели след слабата Гоуст Опера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стар Идиот 1.09.2010 22:57:10 отговори + 0 0
А да, да не забравя - некои къде най-викаха "ушев *едерас" станаха полицаи.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стар Идиот 1.09.2010 22:47:04 отговори + 0 0
Представям си следната картинка - края на 80-те, началото на 90-те, легендарни времена - Кравай - некои станаха дроги и умреха, други станаха мутри и умреха, трети не умреха... други просто станаха адвокати или зъболекари, или просто стъклари и бачкатори, все едно. И ми се явява некакъв с гръб на Камелот - момчета откъде мога да си зема еди кво си... Или па си седиме си на джагите на Плиска, там компанията, къде ходехме от спортното си играехме на падне-плаща - фанелки и гърбове на Slayer, Sodom, Destruction, Venom, Maiden, Kreator, Death, Running, и ми идва некакъв с гръб на Камелот и ми вика - момчета аз тука съм метъл, аре падне-плаща - щеше да ни потроши от смех...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 1.09.2010 22:40:31 отговори + 0 0
Леле Bjorn ще изгори, пазете го ще ни трябва и за напред :Р
Клипа е доста интересен, хареса ми :-) Песента ми идва малко лекичка и отпускаща, за разлика от мрачния фон на видеото, ама е хубава като цяло... Трябва и текста да прочета, за да схвана идеята напълно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 1.09.2010 22:10:37 отговори + 0 0
Невероятни както винаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2010 21:59:56 отговори + 0 0
Яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".