Вижте и новото видео на KRISIUN "The Will To Potency"

12 дек 2012, 20:04 ч. 258 / 6 1
пред./следв.
Ето и новия видеоклип на KRISIUN към песента "The Will To Potency". Тя е от издадения през октомври 2011 г. албум на групата "The Great Execution". Продуцент и режисьор на клипа е Tommy Jones. Той е пътувал с групата, за да заснеме концертно видео по време на обиколката "Conquerors of the World Tour", когато, в един свободен ден край мексиканската пустиня, е дошла идеята и за клипа, който виждате по-долу.

   Бразилските детметъли KRISIUN имат на сметката си две гостувания в България - през 2007-а и през март тази година.



KRISIUN - The Great Execution

още за:

Krisiun


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HYPOHEAD 12.12.2012 21:53:01 отговори + 0 0
Песента ме кефи много, ама клипа си е точно както е посочено в новината по-горе сниман ей така. Моето мнение поне е такова. Нещо като разходка из градското бунище с цел да покажем колко е грозен нашия град Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".