Вижте и новото видео на ORPHANED LAND - "Brother"

29 май 2013, 11:08 ч. 165 / 4 3
пред./следв.
В последните дни отново сме по средата на поредния "видео бум". През няколко часа се появяват нови клипове - и на български, и на чужди банди. От вчера до този момент ви представихме новите визуални продукции на родната банда 8M/S, плюс JORN, MASTERPLAN и BULLET FOR MY VALENTINE. Сега идва ред на израелската етно/фолк/прогресив метъл група ORPHANED LAND. "Филмираната" от тях песен се нарича "Brother" и е от предстоящия да излезе следващия месец албум "All Is One".



orphaned land - all is one

още за:

Orphaned Land


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крокодила Гена 29.05.2013 23:41:27 отговори + 0 0
Аз пък излезлите 3 песни много ги харесвам. По ми допада ориентал с чисти вокали. Тази песен също не е лоша. Вярвам, че новият албум като цяло ще е силен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2013 20:59:33 отговори + 0 0
Много добри музиканти. Иначе до сега излезлите 3 парчета малко ме разочароват откъм жица, ревове и агресия. Доста ми се струват поомекнали, парчетата са лесно смилаеми и бързо ще омръзнат. Още мечтая за албум като Mabool Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 29.05.2013 17:25:12 отговори + 0 0
Много нежна и красива песен, клоняща повече към рок отколкото метъл, но съм сигурен, че в албумът ще има и доста "жица" Orphaned Land винаги са правили изключително стойностна, но като че ли недооценена от масите музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".