Вижте и новото видео на TO/DIE/FOR "In Black"

12 май 2015, 07:24 ч. 502 / 7 1
пред./следв.

   TO/DIE/FOR ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Cult", на 26 юни. Вторият сингъл от предстоящата творба е песента "In Black", като по-долу може да гледате и нейния видеоклип. Първият сингъл  -"Screaming Birds" - излезе още в края на миналата година. В новото видео участват всички финалистки от конкурса за красота "Miss Rock 2015". Траклист на "Cult":

01. In Black
02. Screaming Birds
03. Unknown III
04. Mere Dream
05. You
06. Straight Up
07. Let It Bleed
08. End Of Tears
09. Dying Embers - Demo 2001 (Only on Massacre Records digipack)

 

още за:

To/die/for


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Riceburner 12.05.2015 14:10:56 отговори + 1 1
Тук има повече музика в сравнение с Тимо и Амарантите,.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".