Вижте и снимки от концерта на BONFIRE в София

3 окт 2010, 20:47 ч. 301 / 5 0
пред./следв.
С последните попълнения от "Tattoo Fest 2010" и най-новото - от концерта на BONFIRE и гърците W.A.N.T.E.D., провел се в София на 29 септември, снимките във фотогалериите на KATEHIZIS.COM са вече над 9000 на брой! Същевременно "Metal Katehizis" е и медиата, отразяваща най-широк диапазон рок събития, както в България, така и в чужбина. Очаквайте в близките дни и репортаж и галерия от концерта на Ozzy Osbourne, провел се вчера, 2 октомври, в румънската столица Букурещ. А фотосите от гостуването на BONFIRE ще намерите тук.


още за:

BonfireW.a.n.t.e.d.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".