Вижте и видео към сингъла на EVANESCENCE "Use My Voice"

28 авг 2020, 19:47 ч. 713 / 6 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към сингъла на EVANESCENCE "Use My Voice". Режисьор е известният във филмовите среди Eric Howell.

   Преди две седмици излезе версия на песента, изпълнена от фронтдамата на бандата и олстар дамски състав: Lzzy Hale (HALESTORM), Sharon den Adel (WITHIN TEMPTATION), Taylor Momsen (THE PRETTY RECKLESS), Deena Jakoub (VERIDIA), плюс Lindsey Stirling и Amy McLawhorn, както и сестрите на Amy Lee - Lori Lee Bulloch и Carrie South.

   Видеото е към вариант, който соло вокалите се изпълняват само от Amy Lee.

 

 

още за:

Evanescence


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nobody 29.08.2020 00:21:12 отговори + 8 0
Офф всичко е политическо вече, няма една сфера на американския ентъртейнмънт, която да не е с политическа адженда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 29.08.2020 09:58:43 + 7 0
Американците отдавна вече са големи лигльовци. И се чувстват задължени да са супер мега хипер политически коректни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 31.08.2020 14:53:07 + 1 0
Точно това си мислех. Също и това, че все по-трудно ми става да отделям изкуството от артиста. Точно на тази някой й е отнел гласа. Просто я е било страх да си каже, а сега я е страх да не. Някъде я бяха емнали, че си трае. Май в твитера беше, покрай случката с Лойд или там както му беше името и че не плюе в захлас по оранжевия лош човек. До там се докараха "звездите" - вцепеняват се, че а не последват стадото, а са следващите на мушката на тълпата, на която никога няма да й е достатъчно и винаги ще иска още. Иначе са големи бунтари. На страната на масата, `щото е най-лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".