Вижте изпълнение на нова песен на SOULFLY с Tommy Victor от PRONG

11 мар 2010, 13:04 ч. 256 / 6 4
пред./следв.
Любителски концертни кадри със сравнително прилично качество, увековечили песента "Lethal Injection" в изпълнение на SOULFLY със специалното участие на Tommy Victor от PRONG преди пет дни, са на ваше разположение в края на настоящата новина. Студийната версия на парчето ще намери място в "Omen" - седмият албум на Max Cavalera и компания, насрочен за издаване на 25 май чрез "Roadrunner Records".

още за:

SoulflyProng


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BizkiT 11.03.2010 19:22:15 отговори + 0 0
Песента е яка... ама ако не знаех, че тва е Макс и ако го гледах без звук сигурно нямаше да го позная ^^ Доста се е поосвинил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.03.2010 16:35:02 отговори + 0 0
Доста се е поосвинил Макс,чак му е трудно да куфее.Иначе бива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.03.2010 14:59:07 отговори + 0 0
Макс нещо е по надал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pp 11.03.2010 13:55:06 отговори + 0 0
яка песньовка определено...а Макс е с няква тениска на Cannibal Corpse Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".