Вижте изпълнението на ODD CREW от фестивала "Hills of Rock - Sofia Edition 2022"

28 ное 2022, 12:15 ч. 838 / 14 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Odd Crew пуснаха видеозапис на пълното си изпълнение от тазгодишното софийско издание на Hills of Rock. Единствената българска банда на фестивала се качи на сцената във втория му ден, заедно с Kulture Shock, ill Nino и Five Finger Death Punch. Това беше и първото излизане на Odd Crew на голяма сцена след записите и издаването на новия им албум "Dark Matters - Part I".

Режисьор, главен оператор и видеомонтажист на концертния материал отново е Петър Димов "Българевеца", с когото бандата работи и по пълнометражния филм към албума.

Преди седмица Odd Crew представиха и собствена линия червено вино, в колаборация с винарска изба Одесос, като ограничени количества от лимитираната серия все още са налични за предварителна поръчка.

Групата обяви и акустични концерти в няколко български града през месец декември. Кратката обиколка из страната ще завърши с два концерта в столичния клуб Терминал 1, като това ще са и последните концерти на бандата в клуба, тъй като той затваря врати в края на годината.

Билетите са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.

Ето и датите:
08.12 - Varna Live Club, Варна
09.12 - Melon, Велико Търново
10.12 - Max Club, Русе
16.12 - Bar Target, Бургас
17.12 - Rock Bar Download, Пловдив
20.12 - Club Terminal 1, София
21.12 - Club Terminal 1, София

 

 

odd crew



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 6.12.2022 10:36:41 отговори + 1 0
Беше жестоко тогава, но то е както винаги де...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 5.12.2022 18:09:14 отговори + 1 0
Страшни машини са наживо, както и наживо онлайн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".