Вижте какво съдържа суперспециалното издание на новия албум на KAMELOT

4 апр 2018, 09:09 ч. 1184 / 7 7
пред./следв.

   Както знаете, американските пауър/симфометъли KAMELOT ще издадат новия си студиен албум "The Shadow Theory" този петък, 6 април, чрез "Napalm Records".

   Текущо ви съобщавахме подробности за предстоящата творба. Тя ще се предлага в различни варианти и формати, а един от тях е суперспециалното издание в дървена кутия. По-долу може да видите видео, в което клавиристът на групата Oliver Palotai разопакава комплекта и показва съдържанието му. Сред екстрите в него са огърлица с логото на групата, нашивка, знаме, снимка с автографи на музикантите и др.

 

   KAMELOT ще гостуват отново в България на 18 август в рамките на фестивала "Varna Mega Rock 2018". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim", като в момента цената им е 90 лв. за двата дни на фестивала (поръчай онлайн).

 

 

 

още за:

Kamelot


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.......... 4.04.2018 10:51:25 отговори + 6 0
Не си давай парите. Кътай ги за онзи момент, в който вече няма да ти трябват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да съдържа, да съдържа, ко 4.04.2018 09:39:32 отговори + 1 10
Като махнеш диска, купчина никому ненужни боклуци.
Докъде стигнаха групите само и само да се излъже някой да си даде парите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ебаси 4.04.2018 10:16:53 + 8 1
Ама че гадни тея музиканти! Искат да лъжат хората да си дават парите. По-гадни от производителите на хляб, които те лъжат да си даваш парите. По-гадни от производителите на цигари, които те лъжат да си даваш парите. По-гадни от производителите на алкохол, които те лъжат да си даваш парите. По-гадни от производителите на дрехи, които те лъжат да си даваш парите. По-гадни от разни там техници, монтьори, майстори и прочие, които те лъжат да си даваш парите.
Ти на никой от тези не даваш пари нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 4.04.2018 12:20:18 + 3 4
Е... не е като да няма право чо'ека. Важното е диска/плочата да е с добро качество, другото са дрънкулки за колекционери. Кой-както прецени, разбира се. За мен са пари на вятъра, отдавна минах периода да ходя в пълно бойно снаряжение по концертите, а стаята ми да прилича на декор за тийн филм.
Колкото до автографите - абе аз ли съм тъп, другите ли са по-умни, обаче не е ли идеята да отидеш ЛИЧНО да ги поискаш? То така се създават фенове, пък и разбираш от първа ръка що за чиляк е любимия изпълнител. Малко пак се отдадох на псевдо-размишления, извинявам се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да съдържа, да съдържа, ко 4.04.2018 13:09:05 + 7 0
Не бе, братко/сестро Ебаси. Аз от позицията на музикантите го казах това по-горе, ама явно не е станало ясно. Мисълта ми беше, че толкова много никой не дава пари за музика вече, та горките групи се принудиха да правят подобни пакети с дрънкулки, та да прилъжат последните останали купувачи с нещо уж много специално, щото инак всичко "пазарува" от тракерите...
А някога един диск беше достатъчен, за да си го купят феновете, и то на гърба на един сингъл от радиото само, че даже и само по обложката.
Ама това време няма да се върне - то е ясно. А групите накрая сигурно и жените си ще почнат да дават за по една нощ на всеки, който си купи нещо от тях.
Инак това, което си казал/а, е самата истина. Всички искат пари, само музикантите нямат право да го правят. Недай си Боже пък да посмеят някоя дума да обелят по темата, веднага всички ги оплюват до девето коляно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ебаси 4.04.2018 15:18:35 + 1 0
Не съм те разбрал. Значи сме на едно мнение. Радвам се.

@Стефанов Сигурно пък аз нямам право.
Нали за това има различни версии. Който иска си купува голо ЦД, който иска - колекционерска изгъзица. Никой не си пуска новия албум само в колекционерски вариант.
Да. Добре. Отиди сам да си ги поискаш. Колко пъти си отивал и си поисквал и си успявал да вземеш автографи от цялата група, ако не е имал сайнинг сешън или мийт енд грийт?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 4.04.2018 21:24:28 + 0 0
Хм, такива Special editions има от сто години. Аз поне имам нещо подобно от The Dark Ride на Helloween, който е от 2000-ната. А тогава mp3-ките и интернетът бяха на съвсем друга скорост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".