Вижте кои получиха "Metal Hammer Golden Gods Awards" за 2016 г.

14 юни 2016, 13:46 ч. 872 / 4 6
пред./следв.

   Вчера, 13 юни, британското списание "Metal Hammer" връчи своите "Golden Gods Awards" за 2016 г. Тази година медията празнува 30-годишен юбилей. По време на церемонията имаше изпълнения на AMON AMARTH, HALESTORM и GOJIRA, както и специален трибют на Lemmy от Phil Campbell, Mikkey Dee и SAXON. Ето и списък с призьорите по категории:

Най-добра нова банда: CREEPER
Dimebag Darrell Shredder: Lzzy Hale (HALESTORM)
Пробив: BEARTOOTH
Най-добра ъндърграунд банда: ENSLAVED
Най-добра британска банда: ASKING ALEXANDRIA
Най-добра лайв банда: LAMB OF GOD
Най-добра чужда група: GHOST
Глобална група: CHTHONIC
Господар на рифовете: Phil Campbell – MOTORHEAD
Вдъхновение: ANTHRAX
Албум на годината: IRON MAIDEN - "The Book Of Souls"
Икона: Nikki Sixx (MOTLEY CRUE)
Spirit Of Lemmy: Triple H
The Golden God: Joey Jordison (SLIPKNOT)
Най-добър независим лейбъл: "Prosthetic Records"
Видеоклип на годината: PARKWAY DRIVE – "Vice Grip"

 

mh-golden-2016



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 14.06.2016 18:44:54 отговори + 1 3
Смешници! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анти нафталин 14.06.2016 18:29:14 отговори + 6 4
Всичко без Майдан си е на мястото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

виц 14.06.2016 14:58:25 отговори + 7 6
това е като виц Dimebag Darrell Shredder: Lzzy Hale (HALESTORM) - лол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.06.2016 14:10:57 отговори + 11 20
Всичко изглежда перфектно, с изключение на "най-добра британска (бой) банда". Какви "богове на метъла"? Това е безобразие! Ясно е, че ONE DIRECTION заслужават това място повече от Asking Alexandria - макар вече да не ги въртят както преди по MTV, макар да не квичат толкова за разбитите си сърчица и макар фенките им да са вече в зряла възраст. Те поне се доближават до метъла!

Какво стана? От британски групи като Моторхед, Мейдън, Прийст, Саксън, Ози, да не споменавам Сабат, Пърпъл, Уайтснейк, Цепелин, които превърнаха метъла в религия... до разни емонца като Аскинг Александрия и себеподобните им, които само реват за това колко мразят света и колко са нещастни. Това не е нито метъл, нито рок, нито пънк. Така става, когато мас медиите диктуват на младите какво да слушат и какво не. Пълна позьорщина!

Ако разни зализани бой банди/емота без никакъв музикален талант се водят "богове на метъла" (както е името на класацията), не ми се мисли колко лигава ще бъде "метъл" музиката в следващите десетилетия. А да не говорим за групата, която ще подгрява Мегадет след един месец...

СМЪРТ НА ФАЛШИВИЯ МЕТЪЛ!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Husker 14.06.2016 14:28:41 + 19 7
Изтрий пяната от устата, извади видеокасетката със записи на Headbangers' Ball, и докажи колко си тру Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 14.06.2016 14:47:32 + 12 15
Не се впрягай. Тия групички са като турските домати - наводниха пазара, лъскави са ама са без вкус. И по тази причина ги избягвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".