Вижте кой спечели специалната тениска на SABATON

15 мар 2013, 07:07 ч. 332 / 7 0
пред./следв.
Приключи играта на "Metal Katehizis" и организаторите "BGTSC", в която дадохме възможност на един от вас да спечели уникална тениска на SABATON, изработена за настоящото им турне. Както знаете, групата ще посети отново България, заедно с ELUVEITIE и WISDOM, на 18 март (София, з. "Универсиада"). Късметлията, който ще може да присъства на събитието с чисто нова специална тениска, е:
Кирил Миленков
   Изпратено му е уведомление по електронната поща, ако вижда името си, но не е получил имейл, да се свърже с нас за доуточняване. Честито на победителя, ще се видим на 18-и!
Sabaton poster


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".