Вижте концертното видео на EDGUY "Out of Control"

18 юли 2017, 17:30 ч. 679 / 7 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, EDGUY отбелязват 25-годишнината си със специално 2CD/DVD издание. То се казва "Monuments" и съдържа както сборен материал от цялата кариера на бандата, така и нови песни, а също и редки и неиздавани парчета. Дискът излезе на 14 юли. DVD-то включва цял концерт на групата от 2004 г. По-долу може да гледате онлайн едно от лайв изпълненията. То е записано в Сао Паоло, Бразилия и е към песента "Out of Control".

 

 

още за:

Edguy


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


........ 18.07.2017 18:25:58 отговори + 5 2
Да вземат да ги поканят ли, де да знам... Все пак не са идвали от 2009. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 19.07.2017 10:53:36 + 2 1
В интерес на истината и самите Edguy бяха в дълга почивка. Tobias се занимаваше предимно с Avantasia последните години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".