Вижте кулинарните изисквания на FOREIGNER при гостуването им в София

24 апр 2018, 11:54 ч. 1330 / 7 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Истинска кулинарна фиеста очаква рок легендите FOREIGNER при гостуването им в София за уникалния концерт на групата на 9 май в Арена Армеец. Сред многобройните апетитни изкушения, които включва списъкът с изискванията на музикантите, са както гурме ястия и специалитети с агнешко, пуешко и сьомга, приготвени по специални рецепти, така и засукани и ефектни десерти, като канелени рулца, шоколадови мъфини, плодов пудинг и различни мусове.

Разбира се, менюто съвсем не е изненадващо, предвид кулинарната страст и афинитет на настоящия фронтмен на групата Кели Хансен към отлично приготвената храна и здравословната кухня. Именно по негово изискване, списъкът е обогатен и с полезни предложения като тайландска супа с кокосово мляко, три вида различни салати с риба тон и няколко зелени предястия със спанак, аспержи, авокадо и брюкселско зеле. Задължително на масата трябва да присъстват и 9 вида прясно изцедени сокове и смутита.

С това съвсем не се изчерпват кулинарните изисквания на рокаджиите…

Списъкът е дълъг повече от 15 страници, като любимците на поколения меломани изрично са упоменали в него, че изявяват желание да опитат и някои от най-прочутите български ястия.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите са на цени от 50 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Повече информация: Foreigner live in Sofia - Official Event.

 

още за:

Foreigner


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мрънкач 24.04.2018 13:08:35 отговори + 7 5
Голям праЗ (със сланина). Тоалетната хартия с два или три пласта я искат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.04.2018 13:49:49 + 5 6
Стани известен колкото тях и тогава се прави на интересен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 24.04.2018 15:45:25 + 7 5
Иначе какво?

Нямам нищо против групата, но новини от тип какво са си поръчали за ядене никого не го вълнуват. Колкото ме и вълнува че някоя кифла от фейсбук е отишла на ресторант, поръчала си е нещо и го е снимала. Това е музикален, а не кулинарен сайт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.04.2018 16:04:12 + 8 3
А когато сръбските митничари спряха Найтуиш на границата - мрънкаше ли, че това е музикален, а не митничарски сайт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 24.04.2018 16:16:10 + 2 4
При положение, че не съм им ходил на концерта- познай. Според теб провеждането на един концерт зависи ли от това какво са си поръчали музикантите? Тъп си като даскал.

Това са същите простотии както когато имаше някакви снимки на Рамщайн в дискотека. Какво правят изпълнителите извън сцената си е тяхна работа. За мен е важно да са на сцената на време и трезви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.04.2018 17:00:43 + 6 1
И какво общо има дали си присъствал или не, "умнико"?
Като си толкова умен - опитай да познаеш какво ще стане, ако групата дойде и не са им изпълнение изискванията за храни и питиета?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 24.04.2018 12:50:10 отговори + 9 3
15 страници... 15???... По една вафла "К*ровец" и толкоз... 15 страници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".