Вижте лайв видео на IN FLAMES към "The Great Deceiver"

30 авг 2022, 07:15 ч. 367 / 3 0
пред./следв.

   В началото на месеца шведите IN FLAMES издадоха новия си сингъл "The Great Deceiver". След официално лирик-видео към песента сега групата пуска и концертно изпълнение. Кадрите са заснети на фестивала на бандана "Dalhalla Brinner", като монтажът е направен от Patric Ullaeus.

   Парчето е от предстоящия все още неозаглавен 14-и албум на IN FLAMES, който се очаква да излезе преди края на годината.

   В други новини, квинтетът пуска своя марка лютиви сосове, създадена в партньорство с американските производители "Heartbeat Hot Sauce Co". Музикантите препоръчват на феновете да се наслаждават на подправката с "барбекю, бира и шибан хеви метъл".

 

 

in flames

още за:

In Flames


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".