Вижте лайв видеото на BEHEMOTH "Bartzabel"

15 окт 2021, 19:28 ч. 646 / 9 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, екстремните полски метъли BEHEMOTH ще издадат нов лайв албум, озаглавен "In Absentia Dei", на 17 декември чрез "Nuclear Blast".

   Кадрите са заснети по време на миналогодишния онлайн концерт, който групата изнесе на тайна църковна локация в Полша. След "Evoe" групата пусна онлайн още едно от изпълненията в предстоящия диск. Новото лайв видео е към композицията "Bartzabel".

 

 

още за:

Behemoth


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бивш 16.10.2021 12:11:49 отговори + 0 5
Тази "банда" отдавна потъна в маркеткомерса, много повече от други (норвежки например...), но такъв е живота...трее се лапа...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 15.10.2021 21:25:03 отговори + 2 0
Отдавна не е тайна къде е правен този концерт.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_ewangelicki_w_Pisarzowicach
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".