Вижте лирик-видео на новата траш метъл песен на FOO FIGHTERS "March of the Insane"

16 фев 2022, 07:50 ч. 866 / 5 1
пред./следв.

   Американските метъли FOO FIGHTERS представят официално лирик-видео към новата си песен в траш метъл стил "March of the Insane". Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу.

   Парчето излиза от името на DREAM WIDOW и е част от саундтрака на предстоящата хорър комедия на групата "Studio 666". Премиерата на лентата в САЩ е на 25 февруари. Освен самите музиканти, в ролите са още Уитни Къмингс, Джеф Гарлин, Лесли Гросман, Уил Форте и Джена Ортега. Режисьор е Би Джей Макдонал, познат от поредицата клипове на SLAYER от "Repentless".

   Действието на филма се развива в отдалечено имение, където групата отива, за да запише 10-ия си албум. Лидерът и фронтмен Dave Grohl е в творческа криза, но когато зли сили потапят къщата в ужас, креативността му се завръща, а едновременно с това започва да се лее кръв. Дали FOO FIGHTERS ще завършат записите и ще останат живи?

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боб с надница 16.02.2022 08:10:10 отговори + 4 2
Хаха, развеселих се. Радвам се, че Foo Fighters се забавляват. Дано техния филм е по-добър от този на Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".