Вижте лирик-видеото към новия сингъл на WITHIN TEMPTATION с Jacoby Shaddix "The Reckoning"

12 сеп 2018, 16:32 ч. 1117 / 5 1
пред./следв.

   Холандските симфометъли WITHIN TEMPTATION ще се завърнат с нов албум, озаглавен "Resist" по-късно тази или в началото на следващата година. Към момента не се разкриват повече подробности за творбата, но по-долу ще намерите официалното лирик-видео към първия сингъл от нея - "The Reckoning". Специален гост в песента е фронтменът на PAPA ROACH Jacoby Shaddix.

 

 

още за:

Within Temptation


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 12.09.2018 16:54:00 отговори + 7 2
Aйде и тия свършиха парите. Преди правеха по няколко яки клипа на албум, сега ще си останем само с лирик-видео. Иначе парчето повече прилича на Papa Roach, отколкото на WT. Нещо не съм обнадежден за предстоящия албум от това, което чувам тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".