Вижте лирик-видеото на DEATH DEALER "Sorcerer Supreme"

4 сеп 2020, 18:44 ч. 770 / 5 1
пред./следв.

   DEATH DEALER - групата с участието на бившия китарист на MANOWAR и DICTATORS Ross "The Boss" Friedman, заедно с вокалиста Sean Peck (CAGE), басиста Mike LePond (SYMPHONY X, SILENT ASSASSINS) и др., ще издаде новия си албум "Conquered Lands" на 13 ноември.

   По-долу може да видите обложката на предстоящата творба, създадена от Dusan Markovic (MYSTIC PROPHECY, JAG PANZER), както и лирик-видео към една от песните. Парчето се казва "Sorcerer Supreme". Траклист:

01. Sorcerer Supreme
02. Every Nation
03. Beauty and the Blood
04. Running with the Wolves
05. The Heretic Has Returned
06. Conquered Lands
07. Hail to the King
08. Slay or Be Slain
09. Faith Under Fire
10. 22 Gone
11. Born to Bear the Crown

 

 

още за:

Death Dealer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Loki 4.09.2020 21:33:07 отговори + 5 0
Последните 10 години Ross the Boss е доста активен с различните групи, в които участва и това изглежда е добре, защото, поне според мен, издаде много качествени неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".