Вижте лирик-видеото на DEMONS & WIZARDS "The Gunslinger"

2 юни 2019, 09:37 ч. 815 / 9 0
пред./следв.

   Съвместният проект на китариста на ICED EARTH Jon Schaffer и вокалиста на BLIND GUARDIAN Hansi Kursch - DEMONS & WIZARDS - осъществи първия си концерт от около 19 години насам на 31 май.

   С шоуто групата дава начало на обиколка на европейските фестивали. Наскоро бяха преиздадени двата албума на бандата, ремастерирани от Chriss "Zeuss" Harris (ICED EARTH, QUEENSRYCHE, SANCTUARY). За 2020-а се планира и третата творба на DEMONS & WIZARDS.

   По-долу може да гледате официалното лирик-видео към песента "The Gunslinger", която е от втория диск на проекта - "Touched by the Crimson King" (2005).

 

 

още за:

Demons & Wizards


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".