Вижте лирик-видеото на ЕКЗИТУС "Черно"

9 май 2019, 10:28 ч. 665 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Екзитус представиха текст видео на новата си песен "Черно" - втори сингъл от предстоящия албум на групата.

Това е рок парче със запомнящ се риф и иронично сексуален текст. "Песента е съвсем нова. Още първия път, когато я засвирихме на живо, тя се хареса на публиката. На няколко концерта искаха да я свирим втори път. Това, разбира се, ни доведе до решението "Черно" да е новият сингъл на бандата", коментира авторът на песента Андро Стубел.

Групата продължава с традицията да прави лирик видеа на песните, тъй като текстовете са важен елемент от общуването с феновете. "Продължаваме да пеем на български език. Така надграждаме постигнатото от големите български групи от близкото минало", смята вокалистът на Екзитус Пламен Кирков.
"Черно" може да бъде чута и купена във всички основни дигитални платформи, а видеото е достъпно в YouTube канала на групата.

Може да видите песента [по-долу]:

 

 

още за:

Екзитус


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".