Вижте лирик-видеото на HELLOWEEN "Angels"

27 авг 2021, 19:38 ч. 802 / 8 5
пред./следв.

   Германските метъл легенди HELLOWEEN издадоха дългоочаквания си реюниън албум с участието на Kai Hansen, Michael Kiske и Andi Deris на 18 юни тази година.

   Както знаете, творбата е едноименна и включва 12 песни в стандартния си вариант. Догодина очакваме HELLOWEEN за втори път в България в олстар състава им, за да преставят диска на живо (поръчай билет онлайн).

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към една от песните. Парчето се казва "Angels".

 

 

още за:

Helloween


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 3.09.2021 19:04:00 отговори + 1 0
Несправедлив живот, хаха! Феновете на мейдън ще се (из)насилят, докато не им се появи ******************* за да харесат Senjitsu. Признавам, че и аз съм така, но след Final Frontier ми писна да се напъвам, няма какво да харесам там повече.. А Helloween, които на практика нямат слаб албум с Дерис, ако човек се замисли, по-безпристрастно, постоянно им се напомня, че “новият албум не е като Кийпърите”. Който и да е новият албум. 30 години ревахме за Киске и Хансен, хората се завърнаха, и сега пак няма угодия. И то при силни албуми. Представяте ли си какво реване ще настане при нов Хамелеон ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 3.09.2021 19:14:49 + 1 0
* докато не нацапат гащите, че изразът, който бях употребил, беше малко по-груб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 29.08.2021 21:28:33 отговори + 7 6
За мен , най-слабата песен в албума заедно със Cyanide...Надявам се Герстнер да не пише повече песни за групата.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 30.08.2021 11:37:21 + 5 4
Благодаря ти за мнението. Силно се надявам да не пишеш повече в постове за Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.08.2021 12:04:59 отговори + 7 6
Новият албум на Helloween просто кърти. Тази песен, ако я беше изпял Анди, със съответните промени като за неговия глас, щеше да звучи все едно е от The Dark Ride. Много ме изкефиха, както на живо, така и с новото издание, каквото и да казват хейтърите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".